Siirrettävä sauna

Saunakärry.fi :n siirrettävä sauna tulee autosi perässä minne tahansa, joten pääset nauttimaan hyvistä löylyistä mitä erikoisemmissa paikoissa ja tapahtumissa!

Vuokraamamme sauna on erityisesti vuokrakäyttöön suunniteltu kokonaisuus jossa on huomioitu erilaiset tarpeet sekä vaativankin löylynheittäjän vaatimukset.


Saunakärryn alusta

Saunakärryn alusta on erikoisvalmisteinen henkilöauton perävaunu, johon hirsivalmisteinen saunakehikko on kiinteästi asennettu. Saunakärryn omamassa on 1180kg ja kokonaismassa 1400kg joten mukana sopii kulkemaan polttopuiden lisäksi kylmälaukut ja vaikka puutarhatuolit.
Jarrullinen alusta on rekisteröity perävaunuksi, joten kuormaaminen on sallittua kantavuus huomioiden. Suurin sallittu nopeus 80km/h.

Saunakärryä on helppo siirrellä paikasta toiseen tavallisella henkilöautolla, riippuen vetoautosta kärryn vetäminen ei välttämättä edellytä Be -ajokorttia vaan tavallinen henkilöautokortti riittää. Lisätietoja voi lukea Trafin sivuilta, tai laittamalla ajoneuvon tiedot sähköpostitse tai ottamalla yhteyttä puhelimitse autamme mieluusti!

Alustan mitat:
Kokonaismitat Pit 5270mm * Lev 2340mm
Lavamitat Pit 3,5m * Lev 1,91m
Omamassa 1180kg
Kokonaismassa 1400kg


Sauna

Saunakehikko on valmistettu 45mm kevythirrestä ja löylyistä pääsee nauttimaan kerrallaan jopa 6-8 henkilöä +Jere (lue tästä lisää täältä)!

Hinattavan saunan vuokrausta Kaarinassa
Saunakärryn lauteet, vastakkain istuttavat muotoillut haapalauteet

Saunan lauteet ovat siirrettävissä joko vastakkain istuttaviksi tai L-mallin lauteiksi. Yhden laudejakkaran leveys on 165cm.

Tunnelmallinen valaistus toimii akulla, eikä käyttöpaikalta ei edellytetä sähköä vaikka valaistusta käytettäisiin. Sisävalaistuksen lisäksi saunakärryn takaosassa on ulkovalaisin.

Sisämitat Pit  251cm * Lev  181cm * Kork 230cm =10,44m3
Kuistin mitat Pit 85cm * Lev 181cm * Kork 230cm
Lauteen pituus 165cm per laude


Kiuas

Saunakärryn voimanlähteenä on Narvin valmistama Narvi NC VS kiuas joka on varustettu kiinteällä 23 Litran vesisäiliöllä jolloin vesi lämpeää kiukaan kanssa saman aikaisesti.

Tästä ei teho lopu kesken!

”Kiukaan suuri kivimäärä ja tukeva rakenne takaavat tasaisen pehmeät löylyt. Jykevyydestä huolimatta kiuas lämpenee pienellä puumäärällä. Kiukaan tulipesän rakenne edustaa uutta muotoilua, jonka ansiosta palaminen on entistä tehokkaampaa ja puhtaampaa. Tulipesän suunnittelun lähtökohtana on ollut ympäristöystävällisyys ja se, että kiuas täyttää myös pakolliset CE-vaatimukset.”

www.narvi.fi